Σασμός – Θρήνος: Το μωρό Βασιλικής και Μαθιού μένει ορφανό

 

Σασμός – Θρήνος: Το μωρό Βασιλικής και Μαθιού μένει ορφανό

Σασμός – Θρήνος: Το μωρό Βασιλικής και Μαθιού μένει ορφανό

 

Νεκροί θα καταλήξουν στο τέλος της σειράς του ALPHA, Σασμός Μαθιός και Βασιλική, με το μωρό τους να μένει ορφανό.

Αρχικά, όπως έχουμε δει, ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης, σίγουροι πλέον πως η Βασιλική και ο Μαθιός, οδήγησαν τον Λάζαρο στον θάνατο, ετοιμάζουν το δικό τους σχέδιο εκδίκησης.

Αρχικά απειλούν τον μικρό Πετρή, στέλνοντας του ένα παιχνίδι-πολυβόλο, ενώ συνεχίζουν με την απόπειρα δολοφονίας του Αστέρη στο αλουμινάδικο, έπειτα από εμπρησμό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ποιος εναντιώνεται στον γάμο του Κουράκου;

Όμως οι Μουντάκηδες έχουν σκοπό βγάλουν δηλαδή από τη μέση έναν-έναν τους Σταματάκηδες και δεν θα σταματήσουν μέχρι να το πετύχουν.

Η επόμενη επίθεση που κάνουν είναι μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Αστέρης μετά την πυρκαγιά και εκείνοι προσπαθούν να τον δηλητηριάσουν. Ομως, εκείνος πάλι σώζεται με τη βοήθεια των γιατρών.

Κι ενώ λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά, ο Μαθιός και η Βασιλική έχουν αποφασίσει να αντιμετωπίσουν στα ίσα τους Μουντάκηδες για αυτό και δεν θα αργήσει λοιπόν να έρθει η στιγμή που το ζευγάρι, θα πάρει τον νόμο στα χέρια του και κρυφά από όλους θα αναζητήσει τους Μουντάκηδες για να δώσουν ένα τέλος σε αυτόν τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια: Ένα βήμα πριν το εγκεφαλικό η καπετάνισσα!

Όμως, τα spoilers κάνουν λόγο για ένα τραγικό τέλος που θα βρει τον Μαθιό και την Βασιλική στον Σασμό έπειτα από σφαίρα των Μουντάκηδων, με αποτέλεσμα το μωρό τους να μένει ορφανό.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *