Σασμός – Τέλος χρόνου: Αφήνεται ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους

 

Σασμός – Τέλος χρόνου: Αφήνεται ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους

Σασμός – Τέλος χρόνου: Αφήνεται ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μέχρι το φινάλε της σειράς «Σασμός», με τη Βασιλική να αφήνεται ελεύθερη υπό περιοριστικούς όρους, ενώ μπαρούτι μυρίζει στην Άνω Ποριά.

Τέλος χρόνου – Η Βασιλική ελεύθερη, ο Μαθιός ανήσυχος και οι Μουντάκηδες έτοιμοι

Η Βασιλική ζει εφιαλτικές στιγμές μέσα στη φυλακή, ειδικά από τη στιγμή που άγνωστος άντρας μεταμφιεσμένος σε αστυνομικό της είπε «Έχεις χαιρετίσματα από τον Λάζαρο».

Την ίδια ώρα ο Γιακωβάκης σκέφτεται πώς να χειριστεί την υπόθεση με την αλλοίωση του DNA της Βασιλικής, καθώς πιστεύει ότι ο Αντώνης ευθύνεται για αυτό. Ο Γιώργος όμως αποφασίζει να πει την αλήθεια ότι το έκανε εκείνος και όχι ο Φραγκιαδάκης.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική προειδοποιεί τον Άγγελο

Εντωμεταξύ ο Μαθιός σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής είναι σε αδιέξοδο. Από τη μια η αγαπημένη του είναι στη φυλακή και από την άλλη ξέρει ότι οι Μουντάκηδες είναι έτοιμοι για νέα βεντέτα. Όταν εκείνος μάλιστα πηγαίνει κάπου μακριά από όλους να σκεφτεί εμφανίζεται ο Μανούσος Μουντάκης και τον απειλεί ότι θα χυθεί πολύ αίμα.

Κάποια στιγμή ο Χρήστος αποφασίζει να αφήσει ελεύθερη όπως θα δούμε στη σειρά «Σασμός» τη Βασιλική με περιοριστικούς όρους, ενώ εκείνη υποχρεώνεται να δίνει παρουσία κάθε τόσο στο αστυνομικό τμήμα. Την ίδια ώρα οι Μουντάκηδες σχεδιάζουν ποιο θα είναι το επόμενο τους χτύπημα.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή Θάλασσα επόμενα επεισόδια : 13 , 14

Μετά από δυο μήνες τα πράγματα φαίνονται ήρεμα στην Άνω Ποριά, καθώς η αστυνομία φυλάει την οικογένεια Σταματάκη, ενώ οι Μουντάκηδες έχουν φαινομενικά λουφάξει χωρίς να έχουν προβεί σε κάποια κίνηση.

Η Βασιλική εξακολουθεί να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα, ενώ κοντεύει να γεννήσει, καθώς μπαίνει στο μήνα της. Από την άλλη ο Μαθιός είναι στεναχωρημένος γιατί η μέρα που θα παραδοθεί πλησιάζει. Την ίδια ώρα ο Γιακωβάκης αποσύρει τη φύλαξη από το σπίτι των Σταματάκηδων και οι Μουντάκηδες μπορούν να κινητοποιηθούν ανενόχλητοι….

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *