Η Γη της Ελιάς: Βάζει σκοπό να διαλύσει τον γάμο Αθηνάς – Τζον

 

Η Γη της Ελιάς: Βάζει σκοπό να διαλύσει τον γάμο Αθηνάς – Τζον

Η Γη της Ελιάς: Βάζει σκοπό να διαλύσει τον γάμο Αθηνάς – Τζον

 

Η Αθηνά με τον Τζον ετοιμάζουν με τεράστια χαρά τον γάμο τους στην Γη της Ελιάς, ωστόσο ένα άτομο θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο στην ευτυχία τους και αυτή είναι φυσικά η Αμαλία.

Η ίδια μαθαίνει ότι ο Ισίδωρος θα παντρέψει την Αθηνά και τον Τζον και παρόλο που ξέρει ότι ο δήμαρχος θέλει να το κρατήσει κρυφό, εκείνη πηγαίνει στην Αθηνά με το πρόσχημα να της ευχηθεί.

Όμως η Αθηνά της απαντά πως δεν είβαι ευπρόσδεκτη στον γάμο και τη διώχνει για αυτό και η Αμαλία αποφασίζει να την εκδικηθεί. Την καλεί λοιπόν να μιλήσουν ώστε να την παγιδέψει όπως ακριβώς έκανε με τον Μάνο καταγράφοντάς την στον κινητό.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 17/6/24 έως 19/6/24

Η Αθηνά πηγαίνει στη συνάντηση που της προτείνει μόνο που είναι έτοιμη για όλα γνωρίζοντας τι έκανε η Αμαλία στον Μάνο.

Έπειτα, η Αμαλία μοντάρει την κουβέντα τους όπως την εξυπηρετεί και βάζει τον Ισίδωρο να ακούσει το μονταρισμένο ηχητικό για να τον πείσει ότι δεν τα βγάζει από το μυαλό της, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και για να τον δηλητηριάσει ακόμα περισσότερο με τα ψέματά της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική ξανά χήρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μαθιού

Έτσι, ο Ισίδωρος γίνεται έξαλλος πιστεύοντας ότι η Αθηνά διαβάλλει τη γυναίκα του και την καλεί να δώσει εξηγήσεις.

Όμως, η Αθηνά του βάζει να ακούσει την πραγματική συνομιλία που είχε με την Αμαλία και εκείνος κατευθείαν της ζητάει συγγνώμη και αποφασίζει να χωρίσει οριστικά αυτή την φορά την γυναίκα του.

Η Αμαλία, γεμάτη μίσος για την Αθηνά την απειλεί πλέον ανοιχτά θεωρώντας την υπεύθυνη για τον χωρισμό της και ορκίζεται να χαλάσει τον γάμο της με τον Τζον, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *