Σασμός: Η Βασιλική ξανά χήρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μαθιού

 

Σασμός: Η Βασιλική ξανά χήρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μαθιού

Σασμός: Η Βασιλική ξανά χήρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μαθιού

 

Σε μια λίμνη αίματος θα βρουν τον Μαθιό στα επόμενα επεισόδια του Σασμού, με την Βασιλική να μένει για δεύτερη φορά χήρα και βυθίζεται στο πένθος.

Αρχικά, όπως θα δούμε, ο άντρας αποφασίζει να παραδοθεί για τον φόνο του Στεφανή εκπληρώνοντας έτσι την υπόσχεση που έδωσε στην Μαρίνα. Ωστόσο, ξέρει πολύ καλά, με αυτήν την κίνηση, η ζωή του θα μπει σε μεγάλο κίνδυνο. Σασμός: Η Βασιλική ξανά χήρα – Αυτό είναι το τραγικό τέλος του Μαθιού

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη θέλει να ανοίξει η γη να την καταπιεί

Τα μέλη της οικογένειας του που ήδη γνώριζαν για τον φόνο, βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό του και ζητούν από την αστυνομία να παρακολουθείται, μιας και πιστεύουν πως τα αντίποινα από τους Μουντάκηδες θα είναι σκληρά.

Ο Μαθιός λοιπόν όπως διαβάζουμε στο Mytv φυλάσσεται νυχθημερόν, ενώ η είδηση της ομολογίας του γίνονται γρηγόρα γνωστή και όλοι είναι φυσικά σοκαρισμένοι. Λίγες όμως μέρες μετά, κατά την μεταγωγή, οι Μουντάκηδες έχουν οργανώσει τα πάντα προκειμένου να πάρουν εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη - Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ένας από αυτούς καταφέρνει και πλησιάζει τον Μαθιό και χωρίς να προλάβει κάποιος αστυνομικός, τον πυροβολεί.

Έτσι, ο Μαθιός πέφτει στο πάτωμα και αφήνει την τελευταία του πνοή μέσα σε μια λίμνη αίματος, όπως θα δούμε στην τραγική συνέχεια του Σασμού. Η Καλλιόπη, η Βασιλική και ο Αστέρης δεν μπορούν να πιστέψουν όσα συνέβησαν και όλη η Άνω Ποριά τους συμπαραστέκεται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *