Το Ναυάγιο – Αγωνία: «Αυτή είναι η ευκαιρία σου να σωθείς»

 

Το Ναυάγιο – Αγωνία: «Αυτή είναι η ευκαιρία σου να σωθείς»

Το Ναυάγιο – Αγωνία: «Αυτή είναι η ευκαιρία σου να σωθείς»

 

Τραγικές στιγμές θα βιώσει η Ειρήνη στην συνέχεια της σειράς Το Ναυάγιο καθώς την ώρα που ετοιμάζεται να πάει στην αστυνομία και να μιλήσει ανοιχτά για τη δράση του Ιπποκράτη, εκείνος την προλαβαίνει.

Η Ειρήνη αρχικά βρίσκει το ματωμένο μαντήλι της Κλαίρης στα πράγματα του Ιπποκράτη, το δείχνει στον Αντώνη και αποφασίζουν να το πάνε στην αστυνομία. «Αυτή είναι η ευκαιρία σου, Ειρήνη μου, να σωθείς από αυτόν τον αδίστακτο άνδρα.

Τρέμω κάθε μέρα μη σου κάνει κακό. Επρεπε να με ακούσει και να φύγεις από το σπίτι του το συντομότερο δυνατό», της λέει, αλλά εκείνη επιμένει πως πριν φύγει από το σπίτι θέλει να έχει αποδείξει την ενοχή του για τον θάνατο της Κλαίρης. «Της το χρωστάω, Αντώνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Οπως το χρωστάω και στον Ορφέα που έχασε τη μητέρα του με αυτόν τον τρόπο και έμεινε με έναν αδιάφορο πατέρα. Απορώ αν τον αγαπάει πραγματικά. Θα το κάνω, όμως. Θα αποδείξω πως ο Ιπποκράτης σκότωσε την Κλαίρη», του λέει.

 

Το Ναυάγιο – Αγωνία: «Αυτή είναι η ευκαιρία σου να σωθείς»

Το ζευγάρι αποφασίζει να μη μιλήσει ακόμα στην αστυνομία όμως ο Ιπποκράτης, την ίδια στιγμή, αντιλαμβάνεται πως το μαντήλι της πρώην γυναίκας του, λείπει, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το Tiviσίριαλ.

Μια μέρα λοιπόν η Ειρήνη επιστρέφει στο σπίτι και ο Ιπποκράτης, που καταλαβαίνει πως εκείνη έχει πάρει το μαντήλι της Κλαίρης, αρχίζει να τη χτυπάει με μανία και με όλη του τη δύναμη. Εκείνη τρομοκρατημένη φωνάζει για βοήθεια αλλά δεν την ακούει κανείς.

Στη συνέχεια, όταν γυρίζουν, η οικονόμος παρατηρεί τα σημάδια που άφησε ο Ιπποκράτης πάνω στην Ειρήνη και καταλαβαίνει τι έχει γίνει ενώ παράλληλα η Δήμητρα πουαντιλαμβάνεται πως πίσω από τον θάνατο του αδελφού της, κρύβεται εκείνος, αποφασίζει να βοηθήσει την Ειρήνη, φυγαδεύοντάς την, όπως θα δούμε στο Ναυάγιο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Γιώργης στήνει παγίδα σε Ιουλία Στάθη και τους πιάνει μαζί στο κρεβάτι

Ο Ιπποκράτης καταλαβαίνει λίγο αργότερα ότι η κοπέλα λείπει και την αναζητά παντού. «Δήμητρα που πήγε η γυναίκα μου; Πρέπει να την βρω… », της λέει, αλλά εκείνη αρνείται να του πει το οτιδήποτε.

Ωστόσο την Ειρήνη ψάχνει και ο Αντώνης ο οποίος φτάνει έξω από το σπίτι του Ιπποκράτη έτοιμος να αναμετρηθεί μαζί του. «Το καλό που σου θέλω να μην της έχεις κάνει κάτι γιατί θα σε σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια…», του λέει ο Αντώνης και η σύγκρουση μεταξύ τους, είναι αναπόφευκτη…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *