Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ανακαλύπτει πως είναι έγκυος

 

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ανακαλύπτει πως είναι έγκυος

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ανακαλύπτει πως είναι έγκυος

 

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στον Παράδεισο των Κυριών καθώς η Γεωργία ανακαλύπτει πως είναι έγκυος και ο Πάρης χαίρεται ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, όταν η κοπέλα ανακοινώνει αυτό το νέο στον αγαπημένο της εκείνος πετάει από τη χαρά του μιας και θέλει όσο τίποτα άλλο να γίνει πατέρας όμως ταυτόχρονα σκέφτεται πως πρέπει να αντιμετωπίσει ξανά την σκληρή στάση του Μπουραντά.

Ο νεαρός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει το δικαίωμα του να ζήσει με τη γυναίκα που αγαπάει και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια για αυτό και πηγαίνει στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται ο Χριστόφορος για να μιλήσει μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Επιστρέφει» ο Αλέξης – Ράκος η Μαργαρίτα

 

Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ανακαλύπτει πως είναι έγκυος

Ο Πάρης του εξηγεί πως η Γεωργία είναι έγκυος στο παιδί του και δε γίνεται άλλο να στέκεται εμπόδιο στην ευτυχία τους λόγω του παρελθόντος ωστόσο δεν αργεί να επικρατήσει ένταση και αμέσως εξαπολύονται απειλές εκατέρωθεν.

Τότε ο Πάρης αποχωρεί ενώ λίγο μετά η νοσοκόμα μπαίνει στο δωμάτιο και βρίσκει τον Χριστόφορο άσχημη κατάσταση ενώ λίγο αργότερα φτάνει και η Μιράντα η οποία μαθαίνει όλα όσα έγιναν με τον Πάρη και προσπαθεί να τον πείσει πως πρέπει να αφήσει τη Γεωργία και τον εγγονό του να ζήσουν μαζί με τον Πάρη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Κι όμως ο παπά Μιχάλης κρύβει κι άλλα σκοτεινά μυστικά

Την ίδια ώρα η Γεωργία ανακοινώνει στην οικογένεια της πως είναι και πάλι έγκυος και η χαρά όλων είναι μεγάλη ενώ στην συνέχεια της σειράς Ο Παράδεισος των Κυριών, ο Αποστόλης συναντάει τον Χριστόφορο και τον παρακαλάει να αφήσει ήσυχα τα παιδιά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *