Σασμός: Ο Αστέρης δηλητηριάζεται άσχημα – Κίνδυνος για την ζωή του

 

Σασμός: Ο Αστέρης δηλητηριάζεται άσχημα – Κίνδυνος για την ζωή του

Σασμός: Ο Αστέρης δηλητηριάζεται άσχημα – Κίνδυνος για την ζωή του

 

Χαμός θα γίνει στη συνέχεια του Σασμού μιας και οι Μουντάκηδες βάζουν στο στόχαστρό τους τον Αστέρη.

Αρχικά, ο Μανούσος και ο Γιάννος Μουντάκης μαθαίνουν πως ο εισαγγελέας άφησε ελεύθερη τη Βασιλική με περιοριστικούς όρους για τον φόνο του Λάζαρου και ζητούν εκδίκηση και ο πρώτος λέει στον Μαθιό πως θα ησυχάσουν μόνο αν δουν ολόκληρη την οικογένεια των Σταματάκηδων να ξεκληρίζεται.

«Αν νομίζεις ότι θα τη βγάλεις καθαρή έτσι εύκολα γελιέσαι. Η πληρωμή θα είναι πολύ ακριβή. Ούτε που τη φαντάζεσαι, Σταματάκη. Να φυλάγεστε.

Ούλοι σας. Δεν θα αρκεστούμε μόνο σε σένα. Αυτό που έκανε η γυναίκα σου θα το πληρώσετε όλοι, όταν έρθει η ώρα», του λέει και έτσι ο Γιακωβάκης διατάζει τη φύλαξη των Σταματάκηδων και των Βρουλάκηδων. Τρεις μήνες μετά, ο εισαγγελέας θεωρώντας πως το σόι του Λάζαρου έχει ηρεμήσει παίρνει πίσω την εντολή φύλαξης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Αυτή κλέβει την παράσταση στον γάμο

 

Σασμός: Ο Αστέρης δηλητηριάζεται άσχημα – Κίνδυνος για την ζωή του

Τότε όμως, όπως θα δούμε στον Σασμό, οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν κάνουν την πρώτη μεγάλη τους κίνηση και αυτή είναι να βάλουν φωτιά στο αλουμινάδικο, ενώ μέσα βρίσκεται ο Αστέρης, σύμφωνα με το youweekly.gr και το tiviσίριαλ.

Εκείνος δεν παθαίνει τίποτα, καθώς η Σάντρα τον σώζει, αλλά για προληπτικούς λόγους ο Αστέρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Ο Χρήστος γίνεται έξαλλος με την επίθεση στο αλουμινάδικο και ζητά να παρουσιαστεί ο Μανούσος στο γραφείο του, όμως εκείνος είναι άφαντος. «Μπουχός ο Μανούσος. Μήτε στα τηλέφωνα απαντάει, μήτε μπορεί να τον βρει κανείς.

Αφαντος είναι ο άτιμος. Δώστε σήμα. Λιμάνια, αεροδρόμια, να κλείσουν οι έξοδοι διαφυγής τώρα! Ο Μουντάκης δεν θα μας ξεφύγει», λέει ο Αντώνης ενώ ο Μανούσος, κρυμμένος σε μια αποθήκη του Ηρακλείου, τα βάζει με τους δικούς του γιατί ο Αστέρης είναι ακόμα ζωντανός.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

Τότε ο Γιάννος τον ρωτά:

«Σε ψάχνουν παντού αδελφέ. Ολη η αστυνομία είναι στο πόδι. Την έχουν στημένη έξω από τα σπίτια μας. Για πόσο όμως θα μείνεις εδώ χωσμένος;», και ο Μανούσος του απαντά: «Θα εμφανιστώ όταν ο δικός μας ξετελέψει τον Σταματάκη στο νοσοκομείο».

Παράλληλα, ένας άνδρας ντυμένος νοσοκόμος ζητά από τον αστυνομικό που στέκεται στην πόρτα του Αστέρη, να περάσει. Ο αστυνομικός τσεκάρει το δίσκο με το φαγητό και του ανοίγει το δρόμο.

«Το φαγητό σας», λέει στον Αστέρη και αφήνει μπροστά του το δίσκο. Ο τελευταίος δοκιμάζει το φαγητό, το οποίο όμως είναι δηλητηριασμένο όμως επειδή βρισκόταν ήδη στο νοσοκομείο, γλιτώνει τα χειρότερα με μια πλύση στομάχου…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *