To Ναυάγιο: Η εξαφάνιση του Πέτρου και το σοκ του Μιχάλη

 

To Ναυάγιο: Η εξαφάνιση του Πέτρου και το σοκ του Μιχάλη

To Ναυάγιο: Η εξαφάνιση του Πέτρου και το σοκ του Μιχάλη

 

Η δίκη για το ναυάγιο του Φοίνιξ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με τον Παντελίδη όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Το Ναυάγιο» να προσπαθεί να παγιδέψει τους μάρτυρες κατηγορίας και όχι μόνο.

Σηκώνεται και φεύγει

Ο Μιχάλης ως μηχανικός του μοιραίου πλοίου Φοίνιξ βρίσκεται σε δεινή θέση λόγω της παγίδας που του έχει στήσει ο Παντελίδης, όπως θα δούμε στο «Ναυάγιο». Μεταξύ των βασικών μαρτύρων από την πλευρά των θυμάτων του ναυαγίου είναι ο Πέτρος (στη δίκη φυσικά θα παρουσιαστεί ως Αντώνης) ο οποίος λίγο πριν κληθεί να καταθέσει εξαφανίζεται.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια του 3ου κύκλου 51-52-53-54-55-56-57-58-59-60

Ουδείς γνωρίζει που έχει πάει πλην της μητέρας του, της Λαμπρινής η οποία έχει ειδοποιήσει το γιο της να πάρει τα μέτρα του γιατί στο ακροατήριο θα βρίσκεται η Σοφούλα. Στον κίνδυνο και μόνο ότι θα μπορούσε να τον αποκαλύψει η Σοφούλα, ο Πέτρος σηκώνεται και φεύγει.

Ο Μιχάλης όταν ειδοποιείται ότι ο φίλος του δεν είναι στη αίθουσα και δεν πρόκειται να καταθέσει αρχίζει και τρέμει από το φόβο του. Βέβαια ο συνήγορος του ο Καλλέργης προσπαθεί να του τονώσει το ηθικό τονίζοντας του ότι θα έχει την στήριξη του Μάκη, της Ειρήνης και του Άγγελου.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 35, 36

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *