Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για…

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για…

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γρηγόρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για…

 

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στο Προξενιό της Ιουλίας, μιας και ο Γρηγόρης θα μάθει όλη την αλήθεια για το μωρό της Ιουλίας, ότι δηλαδή αυτός είναι ο πατέρας και όχι ο Γιωργίκης.

 

Αρχικά, μετά την εξαφάνιση του μωρού και της κοπέλας, η Χάδω είναι στα πρόθυρα της νευρικής κατάρρευσης. «Πού να έχουν πάει; Αυτή η κακούργα δεν σκέφτηκε το παιδί;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η σχέση τους περνά ξανά από 40 κύματα

Πού το τρέχει και το ταλαιπωρεί;», λέει στον αδελφό της και ο Προβιός απειλεί τους πάντες και τα πάντα, προκειμένου να βρεθούν η σύζυγος και το παιδί του. «Αλίμονο έτσι και δεν γυρίσει πίσω. Εγώ τέτοια ρεζιλίκια δεν τα σηκώνω. Αλίμονό της. Τότε θα καταλάβει τι σημαίνει Γιωργίκης», φωνάζει έξαλλος.

Στο μεταξύ, η Ιουλία είναι μαζί με τον Επιφάνειο και αφενός μαθαίνει τη συγγένεια του Χρήστου με τον ίδιο κι αφετέρου έχει μια συνάντηση με τον Γρηγόρη και το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ φορτισμένο.

Διαβάστε Επίσης  Ζακέτα να πάρεις 13/11/2021 επεισόδιο 7 «Ζήλια μου»

Την ίδια ώρα, η Στάσα κινδυνεύει στα χέρια του Γιωργίκη, ο οποίος τη χτυπάει θεωρώντας τη συνεργό στη φυγή, ενώ ο Γρηγόρης μαθαίνει επιτέλους ότι είναι ο πατέρας του μωρού της Ιουλίας, γεγονός που θα επηρεάσει ραγδαία όλες τις εξελίξεις, όπως θα δούμε στο Προξενιό της Ιουλίας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *