Παράδεισος Κυριών Πεθαίνει ο Χριστόφορος

 

Παράδεισος Κυριών Πεθαίνει ο Χριστόφορος

Παράδεισος Κυριών Πεθαίνει ο Χριστόφορος

 

Συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια της σειράς του ALPHA, Παράδεισος των Κυριών μιας και η Βικτώρια πυροβολεί τον Χριστόφορο και εκείνος πέφτει κάτω αιμόφυρτος.

Αρχικά, ο Σίμος ζητάει από τον Δημοσθένη μια χάρη:

«Θέλω να μου πεις πού βρίσκεται η Βικτώρια γιατί πρέπει να της μιλήσω». Τελικά, όταν ο Σίμος αφήνεται ελεύθερος, ο Δημοσθένης τον επισκέπτεται και του αφήνει τη διεύθυνση που κρύβεται η Βικτώρια, ωστόσο, η Αμαλία ακούει τη συνομιλία του Δημοσθένη με τον Σίμο και παίρνει τηλέφωνο κρυφά τον πατέρα της:

«Ξέρω πού βρίσκεται η θεία. Δεν θα σου πω από εδώ, έρχομαι στο σπίτι σου», του λέει και η η Αμαλία δεν λέει στον Σίμο ότι άκουσε την κουβέντα που είχε με τον Δημοσθένη και τον ενημερώνει ότι θα πάει στον πατέρα της όμως εκείνος την πιέζει:

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Έξαλλος ο Σωκράτης: «Περίμενε και θα δεις»

«Θα σε πάω εγώ με το αυτοκίνητο, έτσι κι αλλιώς δεν θα μείνω γιατί έχω ένα επαγγελματικό δείπνο», λέει και την πηγαίνει. Οταν φτάνει η Αμαλία, ο Χριστόφορος τη ρωτάει: «Πες μου, έχεις ενημερώσει τον Σίμο;».

Εκείνη το αρνείται και ο Χριστόφορος την πιέζει: «Θέλω να μου πεις τώρα πού είναι Βικτώρια» και τελικά του αποκαλύπτει την κρυψώνα της Βικτώριας. Ο Χριστόφορος λοιπόν φεύγει να τη βρει και μόλις φτάνει στο κρησφύγετο της Βικτώριας, όπου βρίσκεται και ο Σίμος, του ζητά: «Εσύ να φύγεις αμέσως».

Εκείνος το κάνει και ο Χριστόφορος προσπαθεί να σύρει τη Βικτώρια με το ζόρι μέχρι το τμήμα όμως τελικά εκείνη του ξεφεύγει και τον πυροβολεί εξ επαφής.

Παράλληλα, ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Μπουραντά και λέει στη Μιράντα και στην Αμαλία τι συνέβη και η πρώτη αμέσως ενημερώνει την αστυνομία ανώνυμα πού κρύβεται η Βικτώρια. Ο Σωτήρης παίρνει τους άντρες του και πάνε στο σημείο όπου η Βικτώρια περπατάει βιαστική στον δρόμο, ενώ ο Χριστόφορος λιποθυμά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Είμαι έτοιμος να χωρίσω για να είμαι μαζί σου»

Την ίδια ώρα, τα περιπολικά βρίσκουν τη Βικτώρια και εκείνη παραδίνεται ενώ η Αμαλία με την Μιράντα πηγαίνουν στο κρησφύγετο της Βικτώριας να δουν αν είναι εκεί ο Χριστόφος.

Τελικά, τον βρίσκουν αναίσθητο να αιμορραγεί και αμέσως καλούν ασθενοφόρο και ταυτόχρονα καταφθάνει ο Σωτήρης με δύο αστυνομικούς. Ο Χριστόφορος χειρουργείται και η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη, ενώ η Αμαλία πηγαίνει στο κελί της Βικτώριας και της λέει:

«Εύχομαι να τιμωρηθείς όπως σου αξίζει» όπως θα δούμε στην σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *