Σασμός: Παρά τις διαφωνίες τους ζει ο ένας για τον άλλον

 

Σασμός: Παρά τις διαφωνίες τους ζει ο ένας για τον άλλον

Σασμός: Παρά τις διαφωνίες τους ζει ο ένας για τον άλλον

 

Στέλλα και Χρήστος έρχονται σε αντιπαράθεση για το θέμα της Βασιλικής, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του ALPHA «Σασμός» με συνέπεια να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον.

 

Ο έρωτας ανάμεσα τους δεν τους αφήνει για πολύ χωριστά

Σασμός Στέλλα Χρήστος Από τη στιγμή που ο Χρήστος αποφάσισε να παραπέμψει σε δίκη τη Βασιλική, έχοντας αδιάσειστα στοιχεία για να απαγγείλει κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης σε εκείνη, η Στέλλα βρίσκεται σε συνεχή αντιπαράθεση μαζί του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έρχεται ο πρώτος ματωμένος γάμος της χρονιάς

Το θέμα της Βασιλικής φέρνει συγκρούσεις ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς η Στέλλα από τη μεριά της δεν μπορεί να αφήσει τη φίλη της μόνη και αβοήθητη. Οι δυο τους ενώνονται από μια πολύ δυνατή φιλία.

Είναι μάλιστα σαν αδερφές και δεν διανοείται σε αυτή τη δύσκολη στιγμή να την αφήσει και να μην κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να τη βοηθήσει. Αυτό βέβαια που στενοχωρεί τη Στέλλα είναι ότι η Βασιλική βρίσκεται στη φυλακή εξαιτίας της απόφασης του ανθρώπου που εκείνη έχει ερωτευτεί. Του Χρήστου Γιακωβάκη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω βλέπει στη νεκρή Μυρτάλη, την Στέλλα…

Έτσι σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής το ζευγάρι αναγκάζεται να πάρει ξεχωριστούς δρόμους, αλλά όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», αυτό δεν θα κρατήσει για πολύ, αφού τα αισθήματα που έχει ο Χρήστος για τη Στέλλα και το αντίστροφο είναι πιο δυνατά από τις αντιπαραθέσεις τους.

Έτσι παρά όσα τους χωρίζουν στον επαγγελματικό τομέα, η σχέση τους και τα συναισθήματά τους φαίνεται ότι ότι είναι πιο βαθιά και ο ένας ζει και ανασαίνει για τον άλλον…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *