Η Γη της Ελιάς: «Κάποτε ήμασταν αλλιώς, τώρα απλά δεν θέλω»

 

Η Γη της Ελιάς: «Κάποτε ήμασταν αλλιώς, τώρα απλά δεν θέλω»

Η Γη της Ελιάς: «Κάποτε ήμασταν αλλιώς, τώρα απλά δεν θέλω»

 

Ο Χρήστος ζητάει μια χάρη από την Αριάδνη, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αλλά εκείνη αρνείται καθώς τα πράγματα μεταξύ τους έχουν αλλάξει.

 

Τα πράγματα μεταξύ Χρήστου και Αριάδνης έχουν αλλάξει στη Γη της Ελιάς

Η Χρυσούλα αργεί να εμφανιστεί στην ταβέρνα και ο Χρήστος ανησυχεί ότι δεν θα μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες με μαγειρευτά και θα έχουν μόνο της ώρας. Έτσι ζητάει από την Αριάδνη να αφήσει το πόσο της στο σέρβις και να αναλάβει την κουζίνα. Η Γη της Ελιάς: «Κάποτε ήμασταν αλλιώς, τώρα απλά δεν θέλω»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Θέλω να μου μάθεις να μαγειρεύω»

Εκείνη όμως αρνείται. «Όχι δεν μπορώ Χρήστο. Κάποτε ήμασταν αλλιώς… Το έκανα επειδή το ήθελα. Τώρα απλά δεν το θέλω… Άστο καλύτερα» λέει η Αριάδνη όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» στον Χρήστο και συνεχίζει

«Αποφάσισα να μη σου λέω συνέχεια “ναι” σε όλα. Να είμαι ο εαυτός μου και να μην κάνω χατίρια σε κανέναν». Ο Χρήστος την ακούει και απογοητεύεται από τη στάση της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Έξαλλη η Αιμιλία: «Έχεις χάσει κάθε μέτρο και έλεγχο»

Εντωμεταξύ στην ταβέρνα το βράδυ πηγαίνει και ο Μάνος με τη Μαρίνα οι οποίοι ανησυχούν και έχουν μπει σε σκέψεις για το τι συμβαίνει με τον Ισίδωρο που δεν τους είπε τον λόγο που πήγε στο Λονδίνο.

Η Μαρίνα συμβουλεύει τον Μάνο να μιλήσει στο τηλέφωνο με την Αντιγόνη «Αν θες τη γνώμη μου, πάρε την Αντιγόνη και ρώτα την ευθέως. Έχεις δικαίωμα να ξέρεις….»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *