Maestro: Τρώει σφαίρα στο κεφάλι και πεθαίνει

 

Maestro: Τρώει σφαίρα στο κεφάλι και πεθαίνει

Maestro: Τρώει σφαίρα στο κεφάλι και πεθαίνει

 

Δραματικές οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στο Maestro, με τον Φάνη να τρώει σφαίρα στο κεφάλι και να χάνει την ζωή του.

Ο Φάνης ως δήμαρχος συνεχίζει να δείχνει μία καλή εικόνα προς τον έξω κόσμο αλλά και στα μέσα, αλλά η ζωή του έχει πιάσει πάτο. Βέβαια, αυτό δεν τον πτοεί να συνεχίσει να κάνει λαθρεμπόριο.

Maestro: Τρώει σφαίρα στο κεφάλι και πεθαίνει

Μάλιστα, θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, να βάζει στο παιχνίδι και τον Σπύρο, ο οποίος παίρνει την θέση του Χαράλαμπου. Πολύ σύντομα όμως, η Μαρία θα φτάσει στο υπόγειο, θα δει την σακούλα με τα χρήματα και θα καταλάβει ότι ο γιος της έχει μπλέξει για τα καλά.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Έτσι θα γνωρίσει η Αργυρώ τον νέο της έρωτα

Όσο προχωρούν τα επεισόδια, θα δούμε ότι η θάλασσα θα ξεβράσει το πτώμα του Χαράλαμπου και ο αστυνόμος θα ξεκινήσει τις ανακρίσεις προς όλους όσοι είχαν έμμεση ή άμεση σχέση με τον Χαράλαμπο.

Όλοι επιστρέφουν στον….τόπο του εγκλήματος και καταθέτουν. Ο δολοφόνος του Χαράλαμπου μην περιμένετε να αποκαλυφθεί στο τέλος αυτού του κύκλου, αλλά στα επόμενα τέσσερα τελευταία επεισόδια από το φθινόπωρο.

Το γεγονός που κόβει την ανάσα όμως στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου είναι μία δολοφονία εν ψυχρώ. Συγκεκριμένα, ο Φάνης και η Σοφία βρίσκονται μέσα σε μία βάρκα, μετά από μία δεξίωση.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος των Κυριών: Με χειροπέδες Βικτώρια, Σίμος και Αμαλία

Ξαφνικά ένας από τους δύο οδηγούς της βάρκας γυρνάει και πυροβολεί τον Φάνη στο κεφάλι, με σκοπό να πέσει νεκρός στην θάλασσα. Όσο για την Σοφία, η τύχη της έμεινε αναπάντητη, πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *