Η Γη της Ελιάς: Βασιλική-Αφροδίτη μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

 

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική-Αφροδίτη μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική-Αφροδίτη μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

 

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα θα βρεθούν η Αφροδίτη και η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” και δεν θα ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

 

Η Ισμήνη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο κέντρο αισθητικής που ετοιμάζει να ανοίξει στην Αερόπολη. Έτσι, καλεί την Αφροδίτη και την Βασιλική να την βοηθήσουν. Η Γη της Ελιάς spoiler

Διαβάστε Επίσης  «Σασμός» spoiler: «Για σένα σκότωσα τον Στεφανή» παραδέχεται ο Μαθιός-Η Βασιλική σε νευρικό κλονισμό

Οι δύο γυναίκες προσφέρονται με πολύ μεγάλη χαρά, να συνεισφέρουν με το τρόπο τους, στο νέο επαγγελματικό βήμα της Ισμήνης. Ξαφνικά όμως, εισβάλλει για άλλη μία φορά η Αντωνία στο εργαστήριο.

Η Ισμήνη έντρομη την βλέπει και η Αντωνία την παρακαλάει να μιλήσει στην Αλκμήνη και να μην παντρευτεί τον Ορέστη. Η Ισμήνη την διαβεβαιώνει όπως διαβάζουμε στο epeisodia.com ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους κι απλά την φιλοξενεί.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 113 , 114 , 115 , 116 , 117

Η Αντωνία όμως δεν την πιστεύει κι αμέσως παθαίνει κρίση και την κατηγορεί, λέγοντάς της ότι κάνει πλάτες στην Αλκμήνη. Η Βασιλική και η Αφροδίτη σοκάρονται με την κρίση της Αντωνίας και η Ισμήνη βάζει τα κλάματα.

Όταν θα επιστρέψει στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος την παροτρύνει να της κάνει καταγγελία, καθώς τώρα έχει και ως μάρτυρες την Βασιλική και την Αφροδίτη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *