Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας»

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θέλω να μιλήσουμε οι δυο μας»

 

Ο Γιωργίκης λέει στην Ιουλία ότι θέλουν να μιλήσουν οι δυο τους όπως θα δούμε απόψε 21/5 στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας» και της κάνει την επίμαχη ερώτηση.

Κανείς ακόμα δεν μπορεί να φανταστεί το εύρος των αποκαλύψεων. Ούτε καν η Ιουλία, που πιστεύει ότι το μυστικό της έχει θαφτεί για πάντα στο παρελθόν. Όμως, οι ανατροπές στη ζωή, γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις.

Η Ιουλία μπαίνει στην κρεβατοκάμαρα και δεν βλέπει το μωρό. Τότε ο Γιωργίκης της απαντά «Μην ανησυχείς… Το μωρό το άφησα να κοιμηθεί με την Χάδω…. Να μείνουμε λίγο οι δυο μας…». Η Ιουλία στη συνέχεια του λέει ότι δεν είναι καλή ιδέα και εκείνος της απαντά λέγοντάς της να μην φοβάται γιατί η Χάδω το αγαπάει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Αθηνά και Δημήτρης πιάνονται στα χέρια – Άγριο ξύλο

«Το ξέρω ότι το αγαπάει, αλλά είναι πολύ μικρή. Δεν μπορεί να είναι μακριά από τους γονείς της» λέει η Ιουλία και ο Γιωργίκης όπως θα δούμε στο «Προξενιό της Ιουλίας» πηγαίνει, κλειδώνει την πόρτα και βάζει το κλειδί στην τσέπη του, ενώ εκείνη τον ρωτάει γιατί κλειδώνει.

«Σου είπα Ιουλία μου, θέλω να μιλήσουμε λίγο οι δυο μας, χωρίς να μας ενοχλήσει κανείς» λέει και της πιάνει το πρόσωπο και την φιλάει στο στόμα. Μετά κοιτώντας την στα μάτια τη ρωτάει «Πότε ακριβώς σου ήρθε η ιδέα να μου πασάρεις το μούλικο του Γρηγόρη του Ραζίνη για δικό μου;»

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: «Βρείτε μου τον δολοφόνο. Θα τον θάψω εγώ ο ίδιος»

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *