Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς θέλει να γίνει τραγουδιστής του δρόμου

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς θέλει να γίνει τραγουδιστής του δρόμου

Η Γη της Ελιάς: Ο Παρασκευάς θέλει να γίνει τραγουδιστής του δρόμου

 

Νέα καριέρα ονειρεύεται ο Παρασκευάς στα επόμενα επεισόδια στη “Γη της Ελιάς”, καθώς θέλει να γίνει πλανόδιος τραγουδιστής του δρόμου.

Το μέλλον του Παρασκευά στη ”Γη της ελιάς”, προμηνύεται ανατρεπτικό. Ο Δημοσθένης τον πιέζει να αρραβωνιαστεί την Ειρήνη, αλλά εκείνος δεν είναι έτοιμος να κάνει αυτό το βήμα στην ζωή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Τέλος ο Νικηφόρος από την σειρά;

Η Ασπασία, προσπαθεί να συναιτήσει τον Δημοσθένη να μην βιάζεται, ενώ η Ειρήνη έχει ήδη ανακοινώσει στην δουλειά της πως θα παντρευτεί τον Παρασκευά, αφού θέλει να κάνει οικογένεια και παιδιά μαζί του.

Την ίδια στιγμή, θα δούμε την Χάιδω να επεμβαίνει στην όλη η ιστορία και τελικά ο Δημοσθένης, αναγκάζεται να δεχθεί, να πάρει αναβολή ο γάμος Ειρήνης και Παρασκευά για 3 χρόνια. Πιο πριν όμως, ο Παρασκευάς κάνει μία αποκάλυψη στον Μιλτιάδη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Τι αντάλλαγμα ζητά ο Ισίδωρος από την Ισμήνη;

Του εξομολογείται πως θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στο τραγούδι και να τραγουδάει πλανόδιος στους δρόμους. Όπως διαβάζουμε στο epeisodia.com ο Δημοσθένης θα το μάθει και θα γίνει έξαλλος, ενώ θα απαιτήσει από τον Παρασκευά να μην ασχοληθεί με αυτή την δραστηριότητα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *