Η Γη της Ελιάς: Βασιλική-Αφροδίτη μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

 

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική-Αφροδίτη μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

Η Γη της Ελιάς: Βασιλική-Αφροδίτη μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα

 

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα θα βρεθούν η Αφροδίτη και η Βασιλική στα επόμενα επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” και δεν θα ξέρουν πώς να το διαχειριστούν.

 

Η Ισμήνη βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για το νέο κέντρο αισθητικής που ετοιμάζει να ανοίξει στην Αερόπολη. Έτσι, καλεί την Αφροδίτη και την Βασιλική να την βοηθήσουν. Η Γη της Ελιάς spoiler

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 61, 62, 63, 64

Οι δύο γυναίκες προσφέρονται με πολύ μεγάλη χαρά, να συνεισφέρουν με το τρόπο τους, στο νέο επαγγελματικό βήμα της Ισμήνης. Ξαφνικά όμως, εισβάλλει για άλλη μία φορά η Αντωνία στο εργαστήριο.

Η Ισμήνη έντρομη την βλέπει και η Αντωνία την παρακαλάει να μιλήσει στην Αλκμήνη και να μην παντρευτεί τον Ορέστη. Η Ισμήνη την διαβεβαιώνει όπως διαβάζουμε στο epeisodia.com ότι δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους κι απλά την φιλοξενεί.

Διαβάστε Επίσης  Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: 73 , 74

Η Αντωνία όμως δεν την πιστεύει κι αμέσως παθαίνει κρίση και την κατηγορεί, λέγοντάς της ότι κάνει πλάτες στην Αλκμήνη. Η Βασιλική και η Αφροδίτη σοκάρονται με την κρίση της Αντωνίας και η Ισμήνη βάζει τα κλάματα.

Όταν θα επιστρέψει στο σπίτι, ο Κωνσταντίνος την παροτρύνει να της κάνει καταγγελία, καθώς τώρα έχει και ως μάρτυρες την Βασιλική και την Αφροδίτη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *