Ψυχοκόρες: H Μαρίκα κλέβει την Νέλλα

 

Ψυχοκόρες: H Μαρίκα κλέβει την Νέλλα

Ψυχοκόρες: H Μαρίκα κλέβει την Νέλλα

 

Καθηλωτική αναμένεται η συνέχεια της σειράς “Ψυχοκόρες” καθώς η Μαρίκα για να έρθει πιο κοντά στην αδερφή της, κλέβει την Νέλλα.

Ο Σώτος επιτίθεται στην Μαρίκα και την λέει δειλή επειδή κατέστρεψε τον αρραβώνα του από ζήλεια. Στο μεταξύ η Μαρίκα κλέβει ένα κόσμημα της Νέλλας και το δίνει στην Τοτό για να πληρώσει ένα δικό της να της βρει την αδερφή της.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Αστέρης εμφανίζεται στην κηδεία του Πέτρου

Ψυχοκόρες: H Μαρίκα κλέβει την Νέλλα

Μόνο που αυτός ο άντρας είναι ο συνεργός του Τάσου και θα δολοφονήσει την κοπέλα με αποτέλεσμα η Μαρίκα να μην καταφέρει να το εντοπίσει την Δεσποινιώ. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Σώτος δεν μπορεί πια να ζει κάτω από την ίδια στέγη με τον πατέρα του Κοσμά.

Την ώρα που φεύγει στα κλεφτά πέφτει πάνω στον Κοσμά και τσακώνονται άγρια στον κήπο. Ένας άντρας όμως σημαδεύει και πυροβολεί. Ο Κοσμάς μπαίνει σαν ασπίδα για να προστατέψει το γιο του και τραυματίζεται ελαφρά.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο: Η Αρχή του τέλους

Ο Σώτος ωστόσο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Η Νέλλα καταρρέει αλλά ευγνωμονεί τον άντρα της για την αυτοθυσία του. Στο σπίτι η Αρχοντούλα και η Μαρίκα προσεύχονται για εκείνον και ευτυχώς σύντομα μαθαίνουν πως ξεφύγει τον κίνδυνο. Ψυχοκόρες spoiler

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *