Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Κούλας στη σειρά

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Κούλας στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Κούλας στη σειρά

 

Λύνει και δένει η Κούλα στα επόμενα επεισόδια στη ”Γη της Ελιάς”, αλλά θα έχει και κάποια εμπόδια στον δρόμο της. Ποιο είναι το μέλλον της στη σειρά;

Η Κούλα συνεχίζει να “ψαρεύει” διαδικτυακά ταίρια με σκοπό να τους τρώει τα λεφτά, ενώ κάνει τα πάντα για να έχει από κοντά τον Δημοσθένη με τα σχέδιά της και να παίρνει χρήματα και από εκείνον.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το μέλλον της Κούλας στη σειρά

Στο μεταξύ, όπως διαβάζουμε στο Τηλέραμα, η Κούλα θα συναντήσει στον δρόμο τον αστυνόμο Κουράκο και θα σκεφτεί κατευθείαν ότι αυτός ο άντρας είναι ο καρμικός της έρωτας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σοκ για τον Κουράκο: «Τον κλαις ακόμα;»

Από την άλλη, ο παππούς Άγγελος, το επόμενο ”θύμα” της, φτάνει στην Μάνη με σκοπό να την παντρευτεί. Ο ίδιος κλέβει τις εντυπώσεις ενώ και η Αρετή με την Ασπασία είναι ενθουσιασμένες με τον 82χρονο άντρα.

Λίγο αργότερα, η Κούλα γνωρίζει τον Άγγελο στο Δημοσθένη, ενώ παράλληλα ψάχνει τρόπο να του αρπάξει ακόμα περισσότερα χρήματα, χωρίς όμως να τον παντρευτεί. Ωστόσο εκείνος, στριμώχνει την Κούλα όλο και περισσότερο και είναι ανένδοτος στην απόφασή του.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Επόμενα επεισόδια: Περιλήψεις επεισοδίων από 27/5/2024 έως τις 30/5/2024

Όμως στην πορεία, θα δούμε να γνωρίζει την Αφροδίτη, να γοητεύεται αμέσως από την όμορφη γιατρό και να προσπαθεί με όλα τα μέσα να την διεκδικήσει.

Μάλιστα, ο Άγγελος ψαρεύει τον Πότη και συνειδητοποιεί ότι η Κούλα του έχει πει πολλά ψέματα σχετικά με τους συγγενείς της, ενώ εκείνη δεν σταματά να σκέφτεται τον Κουράκο. Λέτε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά της και να ξαναμπεί στην φυλακή;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *