Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πηγαίνει στον τάφο του Φίλιππου και…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πηγαίνει στον τάφο του Φίλιππου και…

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πηγαίνει στον τάφο του Φίλιππου και…

 

Νέο επεισόδιο της σειράς του Mega, Η Γη της Ελιάς, θα παρακολουθήσουμε απόψε 17/5 και οι εξελίξεις αναμένονται άκρως συνταρακτικές.

Οι 17/5 εξελίξεις στην Γη της Ελιάς

Η Αρετή δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα ότι αποφυλακίστηκε, ενώ ο Λυκούργος την πληροφορεί πως τα χρωστάει όλα στη Μαργαρίτα που κυνήγησε την υπόθεσή της προσωπικά και με όλες τις δυνάμεις της. Η Αμαλία πληροφορεί τον Ισίδωρο πως βρήκε στο ανθοπωλείο τη Μαρίνα να κλαίει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος απειλεί με καραμπίνα τους ληστές

Αργότερα εκείνος κάνει μια κουβέντα μαζί της, όμως η Μαρίνα δεν του αποκαλύπτει τίποτα για τον Μάνο. Η Αφροδίτη με τον Κουράκο πηγαίνουν στην ταβέρνα να φάνε κι εκεί η ατμόσφαιρα, λόγω της Αριάδνης, είναι πολύ ηλεκτρισμένη.

Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του. Η Άννα μαζί με τον Πότη ξεκινούν σκοποβολή, το νέο τους χόμπι. Η Αθηνά πηγαίνει στο μοναστήρι και βλέπει τη Χάιδω.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς Spoiler: Έρχεται το τέλος για Μάρκο και Ευγενία

Ο Μάνος για μία ακόμη φορά αντιδρά άσχημα στην προσπάθεια της Μαρίνας να του μιλήσει για τις αμφεταμίνες. Ο Δημοσθένης, χωρίς πολλά λόγια, στριμώχνει τον έντρομο Παρασκευά να παντρευτεί την Ειρήνη, ενώ η Αρετή κάνει επίθεση φιλίας και ευγνωμοσύνης στη Μαργαρίτα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *