To Nαυάγιο: Η Αλίκη κάνει την μεγάλη ανατροπή

 

To Nαυάγιο: Η Αλίκη κάνει την μεγάλη ανατροπή

To Nαυάγιο: Η Αλίκη κάνει την μεγάλη ανατροπή

 

Η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζουμε προς το φινάλε της σειράς “Ναυάγιο” με την Αλίκη να κάνει την μεγάλη ανατροπή στα προσεχή επεισόδια.

Η Αλίκη μέχρι πρότινος ήταν άνθρωπος του Μιλτιάδη Παντελίδη, ο οποίος την εκβιάζει συνεχώς με την ζωή της και εκείνη είναι το δεξί του χέρι.

To Nαυάγιο: Η Αλίκη κάνει την μεγάλη ανατροπή

Η Αλίκη βίωσε τον βιασμό από τον αδίστακτο δικηγόρο και μάλιστα της ανακοίνωσε, παρά την θέληση της, να κρατήσει το παιδί που κουβαλάει μέσα της και να την παντρευτεί. Στα επόμενα επεισόδια όμως, η Αλίκη θα κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 44 , 45 , 46

Θα γίνει εμφανώς υπέρμαχος των θυμάτων του ναυαγίου με σκοπό να αποδοθεί δικαιοσύνη. Η ίδια, όπως διαβάζουμε στον Τηλεθεατή θα πάει να βρει τον νέο δικηγόρο των θυμάτων Δημοσθένη Καλλέργη και θα του πει τα πάντα για τον Παντελίδη.

Παράλληλα, η Αλίκη συμμαχεί με την Ελένη για να ξεσκεπάσουν το εμπόριο των βρεφών αλλά και τον αδίστακτο δικηγόρο. Θα βάλει τη ζωή της σε ρίσκο, αλλά παίρνει το μέρος του δικαίου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος περνά από εξετάσεις – Τί του συμβαίνει;

Ο Παντελίδης φυσικά είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, αφού θα επιστρατεύσει όλα τα μέσα για να πείσει τον Δημοσθένη να παραιτηθεί από την θέση του δικηγόρου.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *