Η Γη της Ελιάς: «Μίλα στη Βασιλική μπας και φτιάξουν οι σχέσεις μας»

 

Η Γη της Ελιάς: «Μίλα στη Βασιλική μπας και φτιάξουν οι σχέσεις μας»

Η Γη της Ελιάς: «Μίλα στη Βασιλική μπας και φτιάξουν οι σχέσεις μας»

 

Η Αρετή όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» νιώθει μεγάλη ευγνωμοσύνη για τη Μαργαρίτα που βοήθησε να κριθεί αθώα και έτσι να αφεθεί ελεύθερη.

«Μόλις έγινες η αδερφή που δεν είχα ποτέ»

Η Αρετή είναι πολύ εκδηλωτική προς τη Μαργαρίτα και μάλιστα την καλεί το βράδυ στο σπίτι της για φαγητό. Εκείνη αν και στην αρχή της λέει να μην κάνει τον κόπο τελικά αναγκάζεται να δεχτεί την πρόσκλησή της.Η Γη της Ελιάς: «Μίλα στη Βασιλική μπας και φτιάξουν οι σχέσεις μας»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 113, 114, 115, 116

«Λοιπόν σε περιμένω το βράδυ. Χίλια ευχαριστώ…. Μόλις έγινες η αδερφή που δεν είχα ποτέ» λέει η Αρετή όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς» και φεύγει ενώ η Μαργαρίτα αρχίζει να σταυροκοπιέται.

Μετά από λίγο η Αρετή πηγαίνει στον Λυκούργο στον οποίο κάνει δώρο ένα πολύ ακριβό ρολόι για να τον ευχαριστήσει για ότι έκανε για εκείνη, αλλά αυτός δεν το δέχεται.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Αποστόλης βάζει φρένο στην Άννα – Τι απαιτεί για να…;

Το βράδυ η Μαργαρίτα πηγαίνει στην Αρετή η οποία έχει ετοιμάσει ένα πολύ πλούσιο τραπέζι με χίλια καλά. Εκεί που τρώνε η Αρετή της ζητάει μια χάρη. Να μεσολαβήσει στη Βασιλική για να έρθουν ξανά κοντά μάνα και κόρη.

«Μίλα στη Βασιλική μπας και φτιάξουν οι σχέσεις μας. Δεν τα εννοούσα τα σκατοψύχια. Έτσι καταριέμαι εγώ από μικρό παιδί, για πλάκα. Τα άκουγα από τη γιαγιά μου… μεγάλωσα σε χωριό…». Η Μαργαρίτα τότε της υπόσχεται ότι θα μιλήσει στη Βασιλική.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *