Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θα σε σκοτώσω ξετσίπωτη»

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θα σε σκοτώσω ξετσίπωτη»

 

Το πιο σκληρό του πρόσωπο θα δείξει ο Γιωργίκης στην Ιουλία στα επόμενα επεισόδια στο “Προξενιό της Ιουλίας”, καθώς μαθαίνει ότι το παιδί δεν είναι δικό του.

Ο Γιωργίκης θα μάθει την αλήθεια και θα ξεσπάσει πάνω στην Ιουλία. Το παιδί που γέννησε η Ιουλία είναι του Γρηγόρη κι όχι του Γιωργίκη. Τα όσα θα επακολουθήσουν θα είναι δραματικά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το βέτο της Ειρήνης στον Παρασκευά

Το Προξενιό της Ιουλίας: «Θα σε σκοτώσω ξετσίπωτη»

Ο Προβιός θα εκραγεί και σύμφωνα με το daddy-cool και το Tv24 θα επιτεθεί στην Ιουλία βρίζοντάς την ότι του έπαιζε παρθένα και του φόρτωσε το παιδί για δικό του, ενώ γνώριζε πως είναι του Γρηγόρη. Η ίδια θα τα χάσει και δε θα ξέρει πώς να το διαχειριστεί.

Η Χάδω και η Στεφανία θα ακούσουν τις φωνές και θα τρέξουν να σώσουν το μωρό. Ο Γιωργίκης θα χτυπήσει λυσσαλέα την Ιουλία και θα της φωνάζει: «Θα σε σκοτώσω ξετσίπωτη».

Tην ίδια στιγμή, η Στάσα καταλαβαίνει ότι η κόρη της κινδυνεύει, ενώ εκείνη έχει απομακρυνθεί από τον Στασινόπουλο, αφού του ζήτησε να χωρίσουν. Η Στάσα θα πάει και θα βρει την Ιουλία σε άσχημη κατάσταση, ξέροντας ότι εκείνη φταίει που την έριξε στα δίχτυα του Προβιού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *