Η Γη της Ελιάς: «Πέρασα πολύ δύσκολα μακριά σου»

 

Η Γη της Ελιάς: «Πέρασα πολύ δύσκολα μακριά σου»

Η Γη της Ελιάς: «Πέρασα πολύ δύσκολα μακριά σου»

 

Ο Δημοσθένης πλέει σε πελάγη ευτυχίας όπως βλέπουμε στη σειρά του MEGA «Η Γη της Ελιάς», από τη στιγμή που η Ασπασία αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι τους.Η Γη της Ελιάς: «Πέρασα πολύ δύσκολα μακριά σου»

Δημοσθένης – Ασπασία στα καλύτερά τους

Η Ασπασία υπέκυψε τελικά και επέστρεψε κοντά στον άντρα και την κόρη της. Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και το τελευταίο σχέδιο του Δημοσθένη (ότι θα ξαναπαντρευόταν) που την έκανε να ζηλέψει και να συνειδητοποιήσει ότι εξακολουθεί να τον αγαπάει και δεν μπορεί να ζήσει μακριά του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο Αλέξης Οδηγείται Στο Ψυχιατρείο – Ποιος Τον Κλείνει Μέσα;

Πλέον η ευτυχία τους είναι φανερή. Το χαμόγελο ξαναγύρισε στα πρόσωπά τους, ενώ δεν σταματάνε να πειράζει ο ένας τον άλλον. Βέβαια χαρούμενη με την εξέλιξη αυτή είναι η Ειρήνη που τόσο καιρό προσπαθούσε να πείσει τη μητέρα τη ς να γυρίσει πίσω.

Ο Δημοσθένης λοιπόν όπως θα δούμε και στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» δεν χορταίνει να βλέπει την Ασπασία. Μάλιστα κάποια στιγμή της λέει «Σαν ψέματα μου φαίνεται που είσαι εδώ. Πέρασα πολύ δύσκολα μακριά σου, Ασπασία..».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Σπαραγμός: Την μαχαιρώνει μέχρι θανάτου

Εντωμεταξύ στο σπίτι πηγαίνει η Κούλα.

«Κούλα.. άκου με λίγο.. Πρώτη και τελευταία φορά που έρχεσαι χωρίς να προηγηθεί τηλεφώνημα…» της λέει και συνεχίζει «Σε πειράζω… Αλλά η μάνα μου έλεγε μια παροιμία: «Δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ’ ανέβει στο κρεβάτι.» Και θέλω να προλάβω, για να τα πηγαίνουμε καλά…», της ξεκαθαρίζει κι εκείνη αρχίζει να γελά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *