Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Βγαίνω ταυτόχρονα με δύο»

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Βγαίνω ταυτόχρονα με δύο»

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Βγαίνω ταυτόχρονα με δύο»

 

Ένταση στη Μάνη! Κάποιος κάνει το λάθος να δηλώσει ότι βγαίνει ταυτόχρονα με δύο γυναίκες, εκνευρίζοντας αρκετά τους γύρω του.

Ποιος είναι αυτός και γιατί “αναγκάζεται” να αποκαλύψει κάτι τέτοιο;

Ο λόγος για τον Παρασκευά και τον Δημοσθένη, οι οποίοι θα έχουν έναν περίεργο διάλογο, στην Γη της Ελιάς. Ο Δημοσθένης έχει μάθει ότι βγαίνει με την κόρη του και προσπαθεί να τον.. στριμώξει, για να δει τι άνθρωπος είναι κι αν αγαπάει πραγματικά την Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Κανένα δίλλημα – 5.400 μέρες»

Ο Παρασκευάς, όμως, δεν έχει ιδέα, με αποτέλεσμα να κάνει την κατάσταση χειρότερη. Ο Δημοσθένης τον προσεγγίζει φιλικά, τον ρωτάει αν υπάρχει κάποια στη ζωή του και γενικότερα ξεκινά τις περίεργες ερωτήσεις.

 

Η Γη της Ελιάς Spoiler: «Βγαίνω ταυτόχρονα με δύο»

Τότε είναι που, λόγω αμηχανίας, ο Παρασκευάς κάνει την μεγαλύτερη ανοησία – δηλώνει στον Δημοσθένη πως βγαίνει με δύο γυναίκες και μάλιστα μεγαλύτερές του, στην Γη της Ελιάς.

Σύμφωνα με το epeisodia.gr, ο Δημοσθένης τον ακούει και τρελαίνεται. Καταλαβαίνει ότι ο μικρός τον δουλεύει και του κρύβει την αλήθεια για την Ειρήνη. Άραγε, θα συγκρατηθεί, ή θα τον αρπάξει, για να.. λύσουν τους λογαριασμούς τους; Ο Παρασκευάς τα κάνει μαντάρα, στην Γη της Ελιάς!

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταύρος παίρνει το παιδί – Ράκος η Αργυρώ

Ο Δημοσθένης τον ακούει και τρελαίνεται. Σύμφωνα με το epeisodia.gr, καταλαβαίνει ότι ο μικρός τον δουλεύει και του κρύβει την αλήθεια για την Ειρήνη. Άραγε, θα συγκρατηθεί, ή θα τον αρπάξει, για να λύσουν τους λογαριασμούς τους;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *