Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης δέχεται χυδαία επίθεση από…

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης δέχεται χυδαία επίθεση από…

Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης δέχεται χυδαία επίθεση από…

 

Επίθεση από την Αντωνία θα δεχτεί ο Ορέστης στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς και θα γίνει έξαλλος μαζί της.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύντροφος της Αλκμήνης πέφτει τυχαία πάνω του, φτύνει προσβλητικά κάτω και πάει να φύγει. Ωστόσο, ο Ορέστης εκνευρίζεται πολύ με την χυδαία και προσβλητική της συμπεριφορά.Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης δέχεται χυδαία επίθεση από…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης βάζει σε εφαρμογή το νέο του σχέδιο – Τι ετοιμάζει;

Έτσι, την αρπάζει από το χέρι και της ξεκαθαρίζει: «Όχι σε μένα τέτοιες συμπεριφορές! Κατάλαβες;». Η Αντωνία όμως δεν παίρνει από λόγια και συνεχίζει: «Άντε χ@σου ρε ηλίθιε!- Πάρε το χέρι σου!», του απαντά και μάλιστα δεν διστάζει να τον απειλήσει: «Θα έρθει και η σειρά σου, μην ανησυχείς!», του λέει και φεύγει, αφήνοντας τον Ορέστη έξαλλο.

Την ίδια στιγμή, εντωμεταξύ, ο Στάθης φτάνει στο σπίτι του Δημοσθένη και ξαφνικά ακούει την φωνή της Ασπασίας: «Αγάπη μου λέω να σου φτιάξω ένα παστίτσιο! Συμφωνείς;» και εκείνος παθαίνει σοκ, ενώ όταν εμφανίζεται μπροστά του τα χάνει.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αργός και βασανιστικός θάνατος

«Ο ξάδερφός σου μας την έφερε..

Μαϊμού ήταν τα παντρολογηματα για να με κάνει να ζηλέψω και να γυρίσω κοντά του..Με τον Δημοσθένη δεν ξαναχωρίζουμε. Τον κάβο τον περάσαμε και είδαμε ότι θέλουμε να είμαστε για πάντα μαζί! », του λέει και ο Στάθης χαίρεται που είναι και πάλι μαζί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *