Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη κάνει την μεγάλη ανατροπή

 

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη κάνει την μεγάλη ανατροπή

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη κάνει την μεγάλη ανατροπή

 

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στη συνέχεια της σειράς “Ναυάγιο”, με την Πολυξένη να κάνει την μεγάλη ανατροπή ξεκαθαρίζοντας τη σχέση της με τους Παπαδάκηδες.

Η Πολυξένη από την στιγμή που έμαθε το παρελθόν του Δημήτρη με την Μαρία, δεν θέλει να έχει καμία σχέση με την οικογένειά τους και τον δηλώσει ξεκάθαρα.

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη κάνει την μεγάλη ανατροπή

Η Μαρία, η Πολυξένη και ο Δημήτρης συναντιούνται στο μεσιτικό γραφείο. «Όπως είπα και στον άντρα μου δε θέλω να μιλήσουμε για το παρελθόν. Για την ακρίβεια θα προτιμούσα να μην ξαναβρεθούμε. Και για να γίνει αυτό, πρέπει να χωρίσουν τα παιδιά μας», ξεκινά η Πολυξένη και οι υπόλοιποι συμφωνούν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς spoiler: Αυτό είναι τελικά το ζευγάρι φεύγει στο Παρίσι

«Υπάρχει ένας αξιόλογος νεαρός που ενδιαφέρεται για τη Λίνα και μπορεί να της προσφέρει μια καλή ζωή. Εμείς πριν φύγουμε από την Αθήνα φροντίσαμε να τους φέρουμε κοντά», λέει στη συνέχεια και η Μαρία προσβάλλεται, σύμφωνα με το epeisodia.com.

Τότε η Μαρία δηλώνει ότι θα μεταφέρει η ίδια τα μαντάτα του προξενιού στον γιο της και πάει να φύγει, όμως η Πολυξένη την σταματά. «Υπάρχει και κάτι άλλο. Θα ήθελα να βρούμε δουλειά στη Θοδώρα κάπου αλλού. Δε φταίει σε κάτι το κορίτσι, αλλά δε θέλω οι οικογένειές μας να έχουν καμία σχέση. Ο Δημήτρης μπορεί να τη βοηθήσει να τακτοποιηθεί κάπου αλλού, άλλωστε σχεδιάζει να-».

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 151 , 152 , 153 , 154 , 155

Ο Δημήτρης αρχίζει να πιέζεται και ζητά να αφήσουν την Θοδώρα και το μεσιτικό γραφείο έξω από την κουβέντα τους, ενώ η Μαρία φεύγοντας το μόνο που ζητάει είναι να μην μάθει τίποτα ο Βλάσης.

Αργότερα, Μάκης τηλεφωνεί στον πατέρα του και του λέει ότι έκανε πρόταση γάμου στην Λίνα κι εκείνος τα χάνει. Την ίδια στιγμή όμως, επιστρέφει στο σπίτι η Μαρία και ακούγοντας τον ταράζεται. Αρπάζει το τηλέφωνο από τα χέρια του Βλάση και τότε ρίχνει την βόμβα: «Τι πρόταση γάμου σου λέει; Τρελάθηκε; Η κοπέλα παντρολογιέται με άλλον!»…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *