Η Γη της Ελιάς: Χαρούμενο τέλος για την Αρετή

 

Η Γη της Ελιάς: Χαρούμενο τέλος για την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Χαρούμενο τέλος για την Αρετή

 

Χαρούμενο τέλος θα έχει η Αρετή όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Mega, η Γη της Ελιάς.

Συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα ψάχνει πληροφορίες για να βγάλει την Αρετή από την φυλακή και μία γυναίκα θα δούμε να την βοηθάει.

Η ίδια πρώτη παρακολουθεί την χήρα του Τάσου και βλέπει παράξενες κινήσεις που μεταφέρει στον Λυκούργο και μάλιστα θα έρθει κοντά με μία γυναίκα-κλειδί που θα την βοηθήσει να βγάλει την Αρετή από την φυλακή.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Τώρα αρχίζουν όλα

Ειδικότερα, η Μαργαρίτα συναντάει την Τασία Αποστολάκου, την γυναίκα όπου ο άντρας της έχει σχέση μ την χήρα του Τάσου και της εξομολογείται ότι ζητάει ελεημοσύνη.

Ο άντρας της, τα είχε με την φουρνάρισσα, της είπε ότι χώρισαν, αλλά ψέματα και μάλιστα της λέει ότι πρόκειται για ένα σατανικό ζευγάρι. Ο άντρας της Τασίας είναι φιλοχρήματος και η χήρα του υποσχέθηκε πολλά λεφτά.

Τέλος, εκμυστηρεύεται στη Μαργαρίτα ότι η φουρνάρισσα είναι ικανή για όλα, ακόμη και να σκότωσε εκείνη τον άντρα της, με αποτέλεσμα η πρώτη να σοκάρεται και αμέσως να μεταφέρει τις πληροφορίες και στον Κουράκο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Οι προφητείες της Γερόντισσας για Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες είναι συγκλονιστικές

Έτσι, η τύχη θα χαμογελάσει στην Αρετή στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και σύντομα θα βγει από την φυλακή, με το τέλος της να είναι ευτυχές.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *