Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα δίνει μάχη για τη ζωή της

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα δίνει μάχη για τη ζωή της

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα δίνει μάχη για τη ζωή της

 

Δραματική αναμένεται η συνέχεια της σειράς “Έρωτας Φυγάς”, με την Αλεξάνδρα να δίνει μάχη για τη ζωή της μέσα στο νοσοκομείο.

Η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και με μεγάλη χαρά ανακοινώνει τα χαρμόσυνα νέα στον αγαπημένο της. Το Κιάρι γεμίζει χαρά και ευτυχία και όλοι ανυπομονούν για την έλευση του νέου μέλους της οικογένειας Δεμερτζή.

 

Έρωτας Φυγάς: Η Αλεξάνδρα δίνει μάχη για τη ζωή της

Ωστόσο σύντομα μία σοκαριστική εξέλιξη ανατρέπει ξανά τα δεδομένα. Ένα φορτηγό που μεταφέρει δοχεία γεμάτα με πετρέλαιο περνάει από την περιοχή. Το ένα από αυτά πέφτει στην άσφαλτο και το υγρό σκορπίζεται σε όλο το δρόμο.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αυτό είναι το τέλος της Κασσιανής

Ελάχιστα λεπτά αργότερα η Αλεξάνδρα περνάει τυχαία από το σημείο με το αυτοκίνητο της. Αμέσως, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει πλέον τον έλεγχο του οχήματος λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου και μην μπορώντας να σταματήσει πέφτει με ταχύτητα πάνω σε ένα δέντρο, όπως διαβάζουμε στο ΜyTv.

Από την σφοδρή σύγκρουση η Αλεξάνδρα τραυματίζεται ενώ χάνει τις αισθήσεις της. Για κάποια λεπτά η γυναίκα παραμένει λιπόθυμη και αβοήθητή όμως για καλή της τύχη ύστερα από λίγο περνάει από κει η Άρτεμη, η οποία την βλέπει και την μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Μπαίνει στη σειρά και τον ερωτεύεται

Η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε καταστολή και καλείται να δώσει μία νέα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Σύντομα, ο Ιάσωνας ενημερώνεται για το τραγικό συμβάν και σπεύδει στο πλευρό της. Συγχρόνως καρδιοχτυπά που δεν έχει ανακτήσει ακόμα τις αισθήσεις της αλλά και για το μωρό που κυοφορεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *