Σασμός: Η Σάντρα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

 

Σασμός: Η Σάντρα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Σασμός: Η Σάντρα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

 

Καθηλώνουν οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στον Σασμό, με την Σάντρα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή στη σχέση του Αστέρη και της Αργυρώς.

Το αλουμινάδικο του Αστέρη θα τυλιχτεί στις φλόγες έπειτα από λάθος χειρισμό που θα κάνουν τα δύο αδέλφια κατά τη διάρκεια της δουλειάς τους.Σασμός: Η Σάντρα κάνει τη μεγάλη ανατροπή

Οι φλόγες δεν θα αργήσουν να περικυκλώσουν τον Αστέρη, με αποτέλεσμα λίγο μετά να λιποθυμήσει από τον καπνό, όπως διαβάζουμε στο Tv24. Η Σάντρα που θα περνά τυχαία από το συγκεκριμένο σημείο θα αντιδράσει άμεσα και θα καλέσει βοήθεια: «Αστέρη… Μαθιό… με ακούτε, είστε μέσα; Έχω καλέσει βοήθεια».

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Έτσι θα ξεκινήσει ο β’ κύκλος της σειράς

Θα καταφέρει να σπάσει την πόρτα για να μπει μέσα και θα δει τον Αστέρη σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, κάνοντας τα πάντα για τον τραβήξει έξω. Παράλληλα, όμως, τα νέα θα έχουν κυκλοφορήσει και η Αργυρώ που θα έχει μάθει πως ήταν μόνος ο Αστέρης, θα τρέξει για να μάθει τι έχει συμβεί.

Θα μπει κατευθείαν μέσα και θα τον δει πεσμένο κάτω, με τη Σάντρα να προσπαθεί να του δώσει τις πρώτες βοήθειες. Μετά από μερικά λεπτά, εκείνος θα ανοίξει τα μάτια του και θα πέσει στην αγκαλιά της γυναίκας του.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Θεοδόσης είναι απατεώνας και φίλος από τα παλιά του Κωνσταντίνου

Εκείνη την στιγμή, η Σάντρα θα καταλάβει πως η αγάπη που τους δένει είναι τεράστια και θα κάνει την ανατροπή, αποφασίζοντας να μην ενοχλήσει ξανά το ζευγάρι και η Αργυρώ την θα ευχαριστήσει που έσωσε τον Αστέρη από την φωτιά, όπως θα δούμε στην συνέχεια του Σασμού.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *