Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

 

Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

Η Γη της Ελιάς: «Εγώ φταίω, δεν πρόλαβα να την σώσω»

 

Το τέλος του Ορέστη θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, ο οποίος με βαριά καρδιά εγκαταλείπει την Μάνη, γεμάτος τύψεις ότι δεν μπόρεσε να σώσει την Αλκμήνη.

Αρχικά, η Αντωνία μαθαίνει πως η πρώην σύντροφός της θα παντρευτεί τον Ορέστη και πέφτει κάτω από τα σύννεφα, μιας και πίστευε πως θα τα ξανά έβρισκαν.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Το τέλος του Μαθιού, έρχεται από την Μαρίνα;

Η αποκάλυψη αυτή την βγάζει έξω από τα ρούχα της και δεν μπορεί να διαχειριστεί την απόρριψη της Αλκμήνης. Έτσι, η Αντωνία, κυριευμένη από μίσος και ζήλεια, πηγαίνει και την μαχαιρώνει, γράφοντας τον θλιβερότερο επίλογο σε έναν μεγάλο έρωτα.

Η δολοφονία της Αλκμήνης και η σύλληψη της Αντωνίας σοκάρουν ολόκληρη την Μάνη, όμως ο Ορέστης είναι όμως αυτός που νιώθει τις μεγαλύτερες τύψεις και ενοχές, μιας και δεν πρόλαβε να την σώσει και αισθάνεται πως δεν μπορεί να σταθεί πουθενά στην Αρεόπολη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός επόμενα επεισόδια Γ’ Κύκλος: 107, 108, 109, 110

Έτσι, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, λίγες μέρες μετά τον θάνατο της Αλκμήνης, ο Ορέστης πουλάει την επιχείρησή του και επιστρέφει ράκος στην Αθήνα, προσπαθώντας να κάνει μια νέα αρχή…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *