Η Γη της Ελιάς: Η Θεοδώρα αυτοκτονεί

 

Η Γη της Ελιάς: Η Θεοδώρα αυτοκτονεί

Η Γη της Ελιάς: Η Θεοδώρα αυτοκτονεί

 

Νέες και συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς καθώς ένα δυσάρεστο νέο μόλις έφτασε και αυτό είναι ο θάνατος της Θεοδώρας.

Όπως είναι γνωστό η Θεοδώρα το τελευταίο διάστημα δεν είναι και πολύ καλά ψυχολογικά αφού την βλέπουμε συνεχώς να πίνει μετά το συμβάν με τον Παρασκευά.

Η Μαργαρίτα της έχει βάλει αρκετές φόρες τις φωνές όμως η Θεοδώρα δεν λέει να αλλάξει στάση. Η μικρή Θεοδώρα καθώς θα μείνει για άλλη μια φορά σπίτι θα τολμήσει να βάλει τέλος στην ζωή της προσπαθώντας να κρεμαστεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Σε Σοκ Ο Ισίδωρος – Ο Μάνος Κατηγορείται Για Κλοπή

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Daddy-Cool. gr η Θοδώρα θα ανεβεί πάνω σε ένα σκαμπό και θα φορέσει την θηλεία όπου και έχει κρεμάσει.

Την στιγμή που πάει να κλωτσήσει το σκαμπό και να δώσει τέλος στην ζωή της εισβάλει η Μαργαρίτα και την βρίσκει κρεμασμένη. Αμέσως τρέχει να προλάβει το κακό με την Θεοδώρα να έχει χάσει τις αισθήσεις της.

Η μικρή μας ηρωίδα θα μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο όπου και εκεί θα προλάβουν τα χειρότερα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες εξελίξεις της σειράς Η Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Tα Αίματα Θα Ανάψουν Με Μάνο Και Μαρίνα! Ο Λόγος;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *