Η Μάγισσα: «Σε έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της γιε μου»

 

Η Μάγισσα: «Σε έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της γιε μου»

Η Μάγισσα: «Σε έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της γιε μου»

 

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, το Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει την Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα, όπως θα δούμε στην συνέχεια της σειράς Η Μάγισσα.

Η Αναχίτ γυρεύει εκδίκηση κι έτσι κυριεύει την κόρη της με αποτέλεσμα η Θεοφανώ να βάψει τα χέρια της με αίμα. Ο Αντρέι σοκάρεται από το θέαμα και δε πιστεύει στα μάτια του.Η Μάγισσα: «Σε έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της γιε μου»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος σε κώμα – Η Βασιλική καταρρέει

Η Θεοφανώ είναι πεσμένη στο έδαφος μη έχοντας αίσθηση τι συνέβη και είναι μέσα στα αίματα, ενώ αμέσως μετά ο Αντρέι με τον Μπακού την φορτώνουν στο κάρο και την γυρίζουν πίσω στον πύργο. Όλοι μαθαίνουν τι έχει συμβεί και ο Μάρκος σοκάρεται.

«Δεν μπορεί η Θεοφανώ να έκανε κάτι τέτοιο.

Είναι αδιανόητο» λέει και ο Μιχαήλ του απαντάει «Σε έχει θολώσει ο έρωτας σου για εκείνη και δεν βλέπεις την αλήθεια», με την Δαμιανή να συμπληρώνει «Σε έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της γιε μου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Υιοθετεί τελικά η Αθηνά την μικρή Φιλιώ, ή όχι;

Μπορεί να έχει κάνει ξανά φόνο, σε καμία περίπτωση δεν την θέλω εδώ μέσα».

Στο μεταξύ μετά από το σκηνικό αυτό ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και η δεύτερη αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνον, ξεπερνώντας έτσι τον Μάρκο, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *