Έρωτας Φυγάς: Η γιατρός που ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και τα διαλύει όλα

 

Έρωτας Φυγάς: Η γιατρός που ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και τα διαλύει όλα

 

Έρωτας Φυγάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς η γιατρός ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και τα διαλύει όλα.

 

Η δραματική σειρά εποχής “Έρωτας Φυγάς” του OPEN επιστρέφει δυναμικά την Κυριακή 17, Σεπτεμβρίου στις οκτώ με ένα καθηλωτικό διπλό επεισόδιο.

 

Στην ιστορία προθέτονται αρκετά νέα πρόσωπα που πρόκειται να αναστατώσουν τη ζωή των βασικών ηρώων.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει ένα από αυτά είναι η Ουρανία Πετροπούλου που θα υποδυθεί η Άννα Ανδριανού. Πρόκειται για μία γοητευτική γυναίκα η οποία ήταν διάσημη τραγουδίστρια και ερωμένη του Γεώργιου Δεμερτζή.Έρωτας Φυγάς: Η γιατρός που ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο και τα διαλύει όλα

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Κωνσταντίνος τρέμει: «Θα πεθάνω»

Ο δεύτερος χαρακτήρας είναι ο Φάνης Παράσχος τον οποίο όπως σας έχουμε ήδη αποκαλύψει θα ενσαρκώσει, ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Είναι ένας μυστηριώδης νέος που κερδίζει τους πάντες και γίνεται σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου.

Παράλληλα ένας ακόμα καινούργιος ρόλος είναι αυτός του Μελέτη, του νέου χωροφύλακα, που έχει αναλάβει να τον σαρκώσει ο Αλέξανδρος Δαβίλας.

Είναι ένας αθώος, νέος που βοηθάει την Νάντια σε όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν και γοητεύεται από μία νέα όμορφη νοσοκόμα την Αρετή. Τον ρόλο της οποίας θα ερμηνεύσει η Ανδριάνα Σαράντη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Ο Λυκούργος πετάει βόμβα: «Άκυρος ο γάμος μας Χάιδω»

Πρόκειται για μία έξυπνη κοπέλα που έρχεται στην περιοχή για να ξεφύγει από μία άσχημη σχέση και είναι αποφασισμένη να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά. Όμως ο έρωτας έχει άλλα σχέδια.

Επίσης, σύμφωνα με το περιοδικό MyTv, θα δούμε και μία νέα γιατρό την Άρτεμη που θα υποδυθεί η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η οποία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

 

Η άφιξη της θα φέρει νέες αναταραχές καθώς ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, οδηγείτε στα άκρα και τα διαλύει όλα στο πέρασμα της.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *