Σασμός: Η Θεοδώρα ανεξέλεγκτη διαλύει τα πάντα

 

Σασμός: Η Θεοδώρα ανεξέλεγκτη διαλύει τα πάντα

Καταστάσεις εκτός ελέγχου πρόκειται να έρθουν στο Σασμό, και η Θεοδώρα πια είναι στην χειρότερη φάση της ζωής της και δεν υπολογίζει κανέναν και τίποτα.Σασμός: Η Θεοδώρα ανεξέλεγκτη διαλύει τα πάντα

 

Η μοναδική ευτυχία, η μόνη στιγμή που χάρηκε μετά από πολύ καιρό ήταν για το μωρό που περίμενε, και τώρα όλα διαλύθηκαν.

Η Θεοδώρα πίστευε ότι στο πλάι του Λευτέρη θα μπορούσε να ξαναχτίσει τη ζωή της, και πως ο Θεός της έδινε ακόμη μία ευκαιρία, κάτι που τελικά είδε πως δεν ισχύει. Χάνει το μωρό της μαζί με κάθε ίχνος λογικής που της επέμεινε…

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Η Άννα καταρρέει βλέποντας την κατάθεση του Κοσμά

Η Θεοδώρα διαλύει τα πάντα στο Σασμό

Η Θεοδώρα συνδέει τα πάντα με το θάνατο του Πετρή, για τον οποίο αισθάνεται πως έχει ευθύνη και πως αν τότε δεν είχε αφήσει να εννοηθεί στον Αστέρη πως ο Μανόλης είδε τον Πέτρο να σκοτώνει το Στεφανή, δεν θα είχε συμβεί τίποτα.

Η ζωή της είναι μία κόλαση, και οι τύψεις την διαλύουν. Μη έχοντας πια τίποτα να την κρατά πίσω, και βλέποντας όλα γύρω της να καταρρέουν, αποφασίζει να πει τα πάντα στη Μαρίνα, για να λυτρωθεί από όσα τη βασανίζουν.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Αυτό Και Αν Είναι Εξέλιξη! Η Χάιδω Ζητά Συγγνώμη Από Τον Στάθη

 

Η Θεοδώρα φέρνει τα πάνω κάτω στο Σασμό

Ο Αντώνης, στον οποίο εκμυστηρεύεται τι σκοπεύει να κάνει, την εκλιπαρεί να μην πει κουβέντα, πρώτον για να προστατέψει τη Μαρίνα και δεύτερον για να μην φέρει τη ρήξη ανάμεσα στις οικογένειές τους.

Ο Πετρής δε γυρίζει πίσω ότι και να γίνει της λέει αλλά δεν φαίνεται να πείθετε.

Τι θα κάνει;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *