Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Μη με απειλείς, δεν μασάω»

 

Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Μη με απειλείς, δεν μασάω»

Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Μη με απειλείς, δεν μασάω»

 

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, η Μαργαρίτα απειλεί ευθέως τον Αλέξη πως θα τον κλείσει στην φυλακή, αν συνεχίσει να συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο. Εκείνος ακούγοντας την, της ξεκαθαρίζει πως δεν ιδρώνει το αυτί του από τις απειλές της.Η Γη της Ελιάς – Αλέξης: «Μη με απειλείς, δεν μασάω»

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Αλέξη ξεκίνησε

Στο καφενείο του Πότη πραγματοποιείται η μουσική βραδιά με τον ίδιο και την Άννα να τραγουδούν, και η εκδήλωση σημειώνει πολύ μεγάλη επιτυχία. Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον Πότη να κάνει μεγάλα σχέδια για το τραγουδιστικό δίδυμο Πότης Γερακάρης – Άννα Καλογεράκου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αντώνης και Ευθύμης στην τελική αναμέτρηση

Η καινούργια αγροτική γιατρός, σε κάποιους κάνει πολύ καλή εντύπωση και σε κάποιους όχι. Ο Λυκούργος αναρρώνει και η Χάιδω του επιτρέπει να κάνει μόνο μικρές βόλτες, γεγονός που προκαλεί καβγάδες.

Ο Κουράκος και η Ευτυχία μαλώνουν άσχημα και για πρώτη φορά ακούγονται πολύ σκληρά λόγια. Η Αρετή μπαίνει κρυφά στο σπίτι του Στάθη, αλλά για κακή της τύχη εκείνος θα επιστρέψει ξαφνικά στο σπίτι. Τέλος, μια επεισοδιακή συνάντηση ανάμεσα στον Αλέξη και την Μαργαρίτα, στην σειρά, Η Γη της Ελιάς, θα σημάνει την αντίστροφη μέτρηση για τον ήρωα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: O Φίλιππος αρπάζει την καραμπίνα και εκδικείται

Η συνέχεια το βράδυ στους δέκτες μας…

 

youfly.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *