Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τινάζει στον αέρα την ταβέρνα

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τινάζει στον αέρα την ταβέρναΤα σχέδια του Αλέξη και της Μυρτάλης για την πολυπόθητη ταβέρνα τους, δε θα εξελιχθούν και τόσο καλά, στην γη της ελιάς. Μπορεί οι δυο τους να κάνουν όνειρα για μια κοινή επιχείρηση, όμως τα πράγματα δε θα εξελιχθούν και τόσο καλά.

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει. Η Μυρτάλη έχει θέσει το πρώτο κεφάλαιο και αναφέρει στον Αλέξη πως θα τον στηρίξει στο πρώτο του βήμα. Ο Αλέξης κλέβει το πελατολόγιο, αλλά και τις συνταγές από την ταβέρνα του Χρήστου κι ετοιμάζει το επόμενο βήμα του.

Οι μέρες περνούν και το ζευγάρι είναι πολύ ευτυχισμένο με αυτό το βήμα. Μόνο που… τίποτα δε θα γίνει όπως ονειρεύονταν! Η Μυρτάλη θα συνειδητοποιήσει πως ο Αλέξης είναι ένα τέρας και θα κάνει τα πάντα, για να απομακρυνθεί από κοντά του.

Η ίδια τινάζει στον αέρα τα σχέδια της. Θέλει να χωρίσει με τον Αλέξη, να φύγει μακριά του, να γλιτώσει από τον αδίστακτο αυτόν άντρα, πριν να είναι αργά. Όσο ο Αλέξης κάνει σχέδια, τόσο η αγαπημένη του απομακρύνεται.

Η Μυρτάλη παγώνει τα σχέδια της ταβέρνας και ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, αγνοώντας τις συνέπειες, στην γη της ελιάς. Πώς θα αντιδράσει ο Αλέξης μόλις μάθει την αλήθεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *