Σασμός: Η Θοδώρα πιάνει τον Λευτέρη στο κρεβάτι με άλλη γυναίκα

Μία πολύ άσχημη εξέλιξη, θα διχάσει ένα αγαπημένο ζευγάρι. Η Θοδώρα θα πιάσει στο κρεβάτι τον Λευτέρη με άλλη γυναίκα και όλα θα γκρεμιστούν, στη σειρά Σασμός. Πάνω που η ηρωίδα είχε πει να φτιάξει τη ζωή της, όλα έρχονται ξανά τούμπα.

Ο Λευτέρης θα δει μπροστά του την πρώην του, την Έλενα, μετά από καιρό. Σύμφωνα με το περιοδικό TiVi που κυκλοφορεί, η Έλενα θα επισκεφτεί το μπαρ του Ευθύμη, δείχνοντας στον Λευτέρη πως τον αναζητά και πως τον σκέφτεται.

Εκείνος, φυσικά, δε την έχει ξεπεράσει. Μόλις την δει, η επιθυμία του να την κάνει δική του, θα φουντώσει. Αμέσως, θα της ζητήσει να πάνε σπίτι του και τα σεντόνια θα πάρουν φωτιά από τον παθιασμένο έρωτά τους.

Ο Λευτέρης και η Έλενα θα φιληθούν παθιασμένα, μέχρι η Θοδώρα να μπει στο σπίτι και να τους πιάσει στο κρεβάτι, στη σειρά Σασμός! Ένας άγριος καυγάς θα ξεσπάσει, με τον Λευτέρη να συνειδητοποιεί το φρικτό του λάθος..

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου. Το ζευγάρι θα περάσει τεράστια κρίση. Θα υπάρξει επανένωση μετά την απιστία του Λευτέρη; Όλα κρέμονται από μια κλωστή.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *