Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριόΜπορεί να ήταν άνθρακας ο θησαυρός του παππού και η Κατερίνα με τον Τζώρτζης να έμειναν με άδεια χέρια, ωστόσο σήμερα Πέμπτη 14/4 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, θα δούμε τον Τζώρτζη να βάζει μπρος το σχέδιο του για να υλοποιήσει την ευχή του Βαγγέλα να…πάρει εκδίκηση!

Χαμός και απόψε 14/4 στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο

Επεισόδιο 140: Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι η Βαλέρια κάτι κακό έχει κάνει στον Κανέλλο και είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω, αν δεν το ανακαλύψει. Ο Χαραλάμπης, πάλι, δεν θα το βάλει κάτω αν δεν χωρίσει τα τσανάκια του με τον Ηλία. Την ίδια ώρα, ο Σίμος είναι έξαλλος με την Τούλα, που δεν εκτιμάει όσα έχει κάνει για να την ξανακερδίσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός spoiler, Τι θα γίνει όταν Καλλιόπη και Αστέρης μάθουν τον δολοφόνο του Στεφανή;

Ο Παναγής και η Κατερίνα περιμένουν να έρθει το φορτηγό με τα τοξικά, αφού ο δασονόμος μας έχει… ένστικτο πως η δουλειά θα γίνει απόψε! Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη κοντεύει να αφήσει τον μπακάλη μας στον τόπο και διακόπτει το δείπνο του Σάββα με τη Φιλιώ. Πώς θα αντιδράσει ο Τζίμης, όταν ο Κανέλλος του περάσει χειροπέδες; Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Στάθης σε Ιουλία: «Είσαι ευτυχισμένη με αυτόν;»

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *